Pages

Saturday, May 28, 2011

esØs nap AKA 1 het a vizsgakig

Irok, mert ma tul tanultam magam,es mert emlekezni szeretnek erre a napra, amikor majd par honap/ ev mulva vissza olvasom, es jot mosolygok rajta. (røpke) Egy het valaszt el a "nagy naptol" azaz a diploma vedesem es az allamvizsga napjatol..Itt ucsorgok a lobogo tuz mellett es bambulok ki a fejembol...Ma befejeztem a 2. nagy temat, es holnaptol kovetkezik a nuklearis merestechnika ismetlese....nagyon remelem hogy a "Gremlin" vulkan nem akadalyoz majd a haza jutasban..Apuka meloban, Anyuka a picinyekkel a nagyinal "nyaral" ugyhogy kaptam ajandekba par napot tanulasra :-P
Eleg jol elvagyok, bar kicsit unalmas, es mar nagyon nagyon varom, hogy vege legyen a vizsgaknak es vegre kifujhassam magam..
Hapsi: nulla, es az (legutobbi) exem maris foglalt, igy legalabb nem faj ra a fogam hiaba ;-)
Picik: 3 db, 2 minimano, 1 honapos, es a nagyfiu  pedig 3 eves :-)
Honvagy: 1 db, igen erosodo, mar alig varom hogy magyar føldet erhessen a labam, es talalkozhassak a csaladdal es a barataimmal.
Stressz szint: novekvo, remelhetoleg hamarosan mar nem lesz targya, es egy csilli villi fenyes diploma (es melle 1 sugaras oklevel) buszke es (agyilag) faradt tulajdonosa leszek..
terd allapot: lassan javulo (?)- ma mutattak a hiradoban ahogy egy afro-sved holgy megnyerte a Stockholm maratont, es kicsit ossze szorult a szivem...remelem nyar vegere mar en is boldogan fogom (ujra) roni az itteni erdei utakat!

FINGERS CROSSED for ME Please! Azaz szoritsatok ;-)